Connect with us

Actualitat

La DOP Pla i Llevant celebra el Dia del Moviment DO

L’acte ha transcorregut en la terrassa de l’edifici de la Marina Moll Vell de Palma i ha comptat amb la participació de més de 100 persones

La DOP Pla i Llevant ha celebrat aquest dissabte, simultàniament amb altres 24 denominacions d’origen de 13 comunitats autònomes de tot l’Estat, el Dia del Moviment DO.

L’acte ha transcorregut en la terrassa de l’edifici de la Marina Moll Vell de Palma i ha comptat amb la participació de més de 100 persones que han volgut sumar-se per recolzar la iniciativa d’aquest moviment, “que vol mostrar i posar en alça, els valors dels vins amb Denominació d’Origen”.

El Moviment D.O. és una iniciativa impulsada per la Conferència Espanyola de Consells Reguladors Vitivinícolas (Cecrv), que integra a 52 Denominacions d’Origen de vi.

Així, concebuda com a porta d’entrada de nous consumidors, especialment els més joves, ofereix continguts d’elaboració pròpia amb un llenguatge fresc, directe, visual i des de l’òptica del gaudir, a través de la plataforma web i en els perfils de les xarxes socials, aconseguint una interacció continuada i a l’alça entre apassionats i no apassionats del vi.

Entre els assistents es trobaven, la Directora General de Comerç CAIB, Pilar Sansó; el president DOP Pla i Llevant, Antoni Bennassar; representants polítics, així com membres destacats del món de la cultura, vinicultura, esports i societat civil.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència