Connect with us

Oci i Cultura

Mallorca acollirà enguany fins a 146 fires, 119 mercats setmanals i 46 mercats estacionals (Consultau els mesos i les dates)

Calendari de Fires i Mercats 2019

Els municipis de Mallorca celebraran al llarg de 2019 un total de 146 Fires, 119 mercats setmanals i 46 mercats de caràcter estacional, segons es recull en el Calendari de Fires i Mercats que publica anualment la Direcció General de Comerç i Empresa, a partir de dades bàsiques facilitades pels ajuntaments. L’objectiu d’aquesta publicació és impulsar l’activitat de les diverses fires i mercats, alhora que facilitar la seva recerca entre les persones i empreses interessades.

Cal destacar que el Calendari de Fires i Mercats de les Illes Balears es publica de manera ininterrompuda des de 1985 i recull els diferents noms de les fires i mercats, tant setmanals com estacionals, per data de realització i lloc. A més, s’inclouen horaris d’obertura al públic en el cas dels mercats estacionals (Nadal, estiu, etc.).

La informació continguda en el calendari es podria actualitzar amb possibles modificacions eventuals de dades que comuniquin les entitats organitzadores.

Consultau en aquest enllaç el Calendari de Fires i Mercats

Valora aquest article
>
Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *