Connect with us

Comunitat

Aquest diumenge: 2.600 militants socialistes de Balears tenen dret a vot en les primàries del PSOE

Des del PSIB-PSOE han fet una crida a la participació en la votació, que tindrà lloc entre les 10.00 i les 20.00 hores

Uns 2.600 militants socialistes de Balears estan cridats a votar en les primàries a la Secretaria General del PSOE que se celebren aquest diumenge.

Des del PSIB han fet una crida a la participació en la votació, que tindrà lloc entre les 10.00 i les 20.00 hores, segons han indicat en una nota informativa.

En total es mantindran oberts 55 centres de votació entre Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera per escollir a un dels tres candidats, Pedro Sánchez, Susana Díaz o Patxi López.

Cada militant pot consultar a www.psoe.es quin és el seu centre de votació, al que hauran d’acudir amb el DNI, el passaport, el permís de conduir o el NIF. Aquesta serà la segona ocasió en la qual la militància socialista pugui triar la Secretaria General mitjançant votació directa.

Els resultats de les votacions en l’àmbit autonòmic es donaran a conèixer en roda de premsa a partir de les 21.00 hores a la seu del PSIB al carrer Miracle, mentre que l’escrutini global s’anirà publicant a la web del PSOE a partir d’aquesta mateixa hora.

Són tendència