Connect with us

Oci i Cultura

Leo, Sa Morera i Sa Bresca guanyen el concurs de mostradors de Nadal de Manacor

Trenta-sis botigues del municipi han pres part enguany del quart concurs d’aparadors

El jurat del concurs, després de visitar els trenta-dos aparadors que han participat en el concurs d’enguany, ha decidit concedir el primer premi del concurs a la papereria Leo, que rebrà un premi de 300 euros. El segon premi del concurs, dotat amb 200 euros, ha recaigut al mostrador de la floristeria Sa Morera i el tercer premi, dotat amb 100 euros, ha anat a parar al mostrador de la cereria Sa Bresca.

La cereria Sa Bresca, a més, ha obtingut el premi per votació popular, també dotat amb 100 euros. Les fotografies de tots els mostradors que han participat en el concurs es poden veure al compte oficial de facebook de l’Ajuntament de Manacor. El premi per votació popular l’han concedit els usuaris d’aquesta xarxa social, que amb els seus “m’agrada” i “m’encanta”, podien votar el mostradors o mostradors que més els han agradat. El termini de votacions va acabar dilluns dia 17 de desembre, a les 13 h i la cereria Sa Bresca va obtenir 350 “m’agrada” i “m’encanta”.

Els trenta-dos comerços que han pres part al concurs són: s’Altra Senalla comerç just, cereria Sa Bresca, floristeria Fullana, pastisseria can Roca, Maria del Mar Vanrell fotografia essencial, papereria Leo, Esprit, floristeria Sa Morera, Calabruix, Fundació Deixalles, Muebles Ducal, Típic, Denins, Depekes, Art de Manacor, Son Vell Nou, Presents Xtu, Vitaloptics, Outlet Llevant – Llevant Mobiliari, Sandra Díaz Fotografia, Floristeria Avinguda, D5 Sportshop, Comercial Balear, Difusió, Vero Moda, Can Gaspar des Llums, Comercial Mediterráneo Porto Cristo, Comercial Mediterráneo Complex s’Estació, Comercial Mediterráneo Carrer Major, Bona Idea, Mans i Botiga Sport.

“Volem agrair l’esforç que han fet els comerços participants al concurs per fer que Manacor i els seus negocis llueixin durant aquest Nadal”, ha destacat la batlessa de Manacor, Catalina Riera, durant l’acte d’entrega celebrat aquest dijous al saló d’actes de l’Ajuntament.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *