Llargues cues a Manacor per entregar les darreres cartes abans de la nit més màgica de l'any
Connect with us

Oci i Cultura

Llargues cues a Manacor per entregar les darreres cartes abans de la nit més màgica de l’any

L’arribada dels patges de Ses Majestats els Reis d’Orient a la plaça del Convent ha aixecat molta expectació aquest divendres a la Plaça del Convent

Els patges de Ses Majestats els Reis d’Orient han arribat puntualment aquest divendres a la plaça del Convent de Manacor. Molts dels nins i nines de Manacor han volgut anar personalment a rebre’ls, a fer-se fotos i a posar dins la bústia reial les cartes amb els regals i desitjos que han demanat als Reis d’Orient.

Desenes d’infants acompanyats d’amics, pares, mares i familiars es concentraren a la plaça del Convent per esperar els patges, que un any més han continuat fidels a la seva cita anual amb els infants manacorins. A Porto Cristo hi varen arribar un dia abans, dijous dia 27. Ho feren a la plaça de l’Església i col·locaren la bústia reial davant l’oficina municipal perquè tothom hi pogués dipositar la seva carta. I a s’Illot els patges reials arribaran dijous dia 3 de gener a la delegació municipal per arreplegar les cartes dels infants.

ÚLTIMES NOTÍCIES

L’OPINIÓ DELS NOSTRES LECTORS

Són tendència

© 2021 defrancdigital.com