Connect with us

Actualitat

Els escolars de Capdepera s’endinsen dins l’Edat Mitjana

Amb el Mercat Medieval

Els nins i nines de les escoles de Capdepera han recorregut aquest divendres anys d’història per endinsar-se, un cop més, a l’Edat Mitjana amb el tradicional Mercat Medieval. Mercaders, malabars, cercaviles, artesans….els carrers del nucli antic de Capdepera s’omplen de personatges per ambientar-se en un mercat medieval autèntic.

Ja és tradicional també que els escolars gabellins gaudeixin d’un berenar de pa amb oli enmig de la festa, el divendres al matí. Hi participen les dues escoletes, Eriçons i Es Ferrerets, l’escola S’Auba i l’escola S’Alzinar, i l’ofereix l’Ajuntament de Capdepera.

Enguany el Mercat Medieval de Capdepera arriba a la seva 18ena edició i compta amb un total de 145 paradetes

Després del berenar, els infants passegen pel mercat, parlen amb els artesans, un total de 34 en aquesta edició, veuen com funciona el torn de fang, com es fa la llata, com es pinten els siurells… a més de participar en les activitats que hi ha durant el matí al recinte del mercat.

Enguany el Mercat Medieval de Capdepera arriba a la seva 18ena edició i compta amb un total de 145 paradetes, de les quals 34 fan tallers artesans, de llata, orfebreria, plata, pell, neules, brodats…, entre altres.

Són tendència