Les tres millors estudiants universitàries de Manacor: Camelia Viviana López, Maria Febrer i Antònia Caldentey
Connect with us

Oci i Cultura

Les tres millors estudiants universitàries de Manacor: Camelia Viviana López, Maria Febrer i Antònia Caldentey

Així ho certifica el Premi als Estudis Universitaris del curs 2017-2018 que l’Ajuntament i el CUM han concedit a cadascuna d’elles

Els estudiants han rebut el premi en una senzilla cerimònia al Centre Universitari de Manacor a la qual han assistit la batlessa de Manacor, Catalina Riera; i el gerent del Centre Universitari; Jaume Rigo, a més de les alumnes premiades acompanyades de les seves famílies i de les seves amistats.

Les tres alumnes premiades, que estudien a la Universitat de les Illes Balears, sabien que totes tres pujarien al podi que les reconeix com les tres millors estudiants del curs passat, però no coneixien en quin ordre havien quedat. A les onze el gerent del Centre Universitari ha donat la benvinguda a tothom i ha cridat les tres estudiants. Camelia Viviana López Deflory, estudiant del màster universitari en Salut i Qualitat de Vida, ha obtingut la millor qualificació del municipi en aquest darrer curs amb una nota mitjana de 9,48 i sis matrícules d’honor.

Maria Febrer Serra, dels estudis de màster universitari d’Ecologia Marina, s’ha proclamat segona millor estudiant de Manacor amb una nota mitjana de 9,46 i dues matrícules d’honor. I finalment Antònia Caldentey Gelabert, estudiant del grau d’Estudis Anglesos, amb una nota mitjana de 9,37 i sis matrícula d’honor, ocupa la tercera posició quant a qualificacions dels estudiants del municipi de Manacor. 

La batlessa de Manacor, Catalina Riera, ha felicitat les tres premiades “perquè aconseguir aquestes notes tan altes no es deu a una casualitat sinó a la feina feta”, ha destacat Riera. De fet “l’Ajuntament de Manacor no fa aquest reconeixement a unes qualificacions determinades sinó que reconeix els valors de l’esforç, de la constància i de la responsabilitat que heu exercitat i que són la causa d’aquest reconeixement”, ha explicat la batlessa abans d’agrair “a les famílies que heu donat el coratge, el suport necessaris a les vostres filles i que els heu inculcat aquests valors”.

De fet, els objectius principals d’aquests premis són els de fomentar l’estudi i la cultura de l’esforç acadèmic entre la població, fer un reconeixement públic als estudiants que demostren tenir el millor nivell acadèmic del municipi i posar la seva tasca com a exemple per als joves que comencen a estudiar i la població en general.D’entre les desenes d’estudiants amb expedients acadèmics brillants que s’han presentat a aquests premis, el tribunal qualificador ha seleccionat els tres millors, atorgant a aquestes alumnes la dotació econòmica del premi, que és de 500 euros per al guanyador, 300 euros per al segon classificat i 200 euros per al tercer.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.

ÚLTIMES NOTÍCIES

L’OPINIÓ DELS NOSTRES LECTORS

Són tendència

© 2021 defrancdigital.com