Connect with us

Comunitat

Casado, a Palma: “Som el partit de sempre”

El PP ha presentat aquest divendres a Palma a les persones que encapçalaran les candidatures a les principals institucions de les Illes

El president del PP, Pablo Casado, ha assegurat aquest divendres a Palma que “som el partit de sempre”, durant un acte de presentació de candidatures a les eleccions autonòmiques i municipals a Balears, celebrat en l’Espai Quetglas. El president dels populars ha defensat que mantenen “els mateixos principis” -citant el “respecte” a la llibertat individual, a l’economia de mercat, a la nació i a l’Estat de Dret-, “principis que estan per damunt de sigles” i de la “conjuntura mediàtica”.

Per la seva banda, el president del Partit Popular a Balears i candidat a la presidència del Govern, Biel Company, ha estat l’encarregat de presentar a les persones que encapçalaran les candidatures a les principals institucions de les Illes, als que ha agraït el seu compromís amb el partit i amb el projecte de canvi per 2019.

Company ha anunciat la candidatura de l’actual batle de Santanyí, Llorenç Galmés al Consell de Mallorca, Mateu Isern a l’Ajuntament de Palma, Vicent Marí al Consell d’Eivissa , José Vicente Marí-Bosó, a l’Ajuntament d’Eivissa, Coia Sugrañes al Consell de Menorca i Àgueda Reynés a l’Ajuntament de Maó.

Company ha assegurat que “el nostre principal objectiu és guanyar les eleccions de 2019 per tornar a governar les institucions; tenim il.lusió, experiència, gent jove i preparada i un projecte de futur per a Balears “.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència