Connect with us

Esports

Sorpresa: Davidovich elimina a un erràtic Munar

El tenista de Santanyí, jugador número 75 en la classificació ATP, era el gran favorit del torneig Màster Futur Nacional Sub-23 que es disputa a Manacor

El tennista malagueny Alejandro Davidovich ha donat aquest divendres la gran sorpresa al Màster Futur Nacional Mapfre Sub-23 en derrotar al primer cap de sèrie i principal favorit, el santanyiner Jaume Munar per 4-2; 4-2; 1-4 i 4-2 en un partit disputat a la pista central de l’Acadèmia Rafa Nadal a Manacor. Davidovich, de 19 anys, jugador número 234 de l’ATP, campió júnior a Wimbledon 2017 i un dels principals exponents de la nova generació de tennistes espanyols menors de 23 anys, s’ha mostrat molt segur i encertat en els punts clau d’un partit s’ha allargat durant gairebé dues hores.

Davidovich s’han plantat a l’últim set amb tres boles d’avantatge per adjudicar-se el partit i convertir-se en el primer finalista del torneig. Munar, jugador número 75 en la classificació ATP, va arribar al Màster Futur Nacional com a gran favorit, no només per la seva experiència en tornejos Grand Slams com l’Open d’Austràlia i el Roland Garros a París, sinó que també per la seva condició d’amfitrió ja que entrena a l’acadèmia de Manacor.

Són tendència