Connect with us

Comunitat

Cerquen un piròman que ha provocat greus incendis a Palma

Ja ha cremat més de 250 contenidors enguany. Aquesta passada nit ha tornat a actuar provocant múltiples danys en cotxes i façanes

Palma ha viscut aquestes últimes hores la pitjor nit de crema de contenidors des que va començar a actuar el piròman. Al barri de Foners, el foc n’ha destruït 11 a tres incendis provocats des de les 2 i mitja de la matinada. Al carrer de Jeroni Pou, el fum ha arribat fins a nou altures a una finca de pisos. Els desperfectes han estat nombrosos.

Efectius de la policia nacional investiguen els fets. Aquest subjecte ja ha cremat més de 250 contenidors enguany a la ciutat. Tenen un cost de 750 euros la unitat. Facin comptes.

La Policia demana la col·laboració ciutadana

La Policia Nacional ha fet aquest divendres una crida a la col·laboració ciutadana per aclarir l’autoria de fins a quatre incendis en contenidors aquesta matinada al barri de Foners de Palma, que s’han propagat a diversos vehicles i un edifici.

En total, els quatre incendis han cremat 10 contenidors i 7 vehicles.

Al carrer de Jeroni Pou, el fum ha arribat fins a nou altures a una finca de pisos. Els desperfectes han estat nombrosos.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència