‘Els llibres que voldria llegir’: la Carta als Reis, a les llibreries
Connect with us

Oci i Cultura

‘Els llibres que voldria llegir’: la Carta als Reis, a les llibreries

El Gremi de Llibreters de Mallorca inicia una campanya de Nadal per al foment de la lectura entre els infants

El Gremi de Llibreters de Mallorca, amb el suport del departament de Cultura, Patrimoni i Esports del Consell de Mallorca, llança una nova campanya de Nadal per al foment de la lectura sota el lema ‘Els llibres que voldria llegir’.

Enguany, aquesta campanya està especialment adreçada als infants i pares perquè animin als nins i nines fins a 10 anys a fer la carta als Reis a les llibreries. D’aquesta manera, la campanya té com a objectiu promoure la lectura entre els més petits com a activitat durant les festes de Nadal.

Un total de tretze llibreries de Mallorca han instal·lat bústies per als Reis Mags on els infants podran dipositar les seves cartes amb els llibres que voldrien llegir i que es troben entre els seus desitjos per al pròxim any 2019. Finalment, cada llibreria farà un sorteig entre les cartes lliurades i una vegada fet el sorteig, els Reis repartiran els llibres als infants guanyadors. Les llibreries participants en la campanya de Nadal són Baobab, Curolletes, Drac Màgic, Embat, Espirafocs, Es Raconet, La Biblioteca de Babel, Literanta, Llibres Colom, Lluna, Quars, Quart Creixent i Rata Corner.

Tretze llibreries han instal·lat bústies per als Reis d’Orient on els infants dipositaran les seves cartes amb els llibres que voldrien llegir i participaran en un sorteig de llibres

Les llibreries participants són obertes durant les festes, un bon moment perquè els petits puguin aprofitar per escriure les cartes als Reis d’Orient per demanar els llibres que volen llegir o regalar.

Així mateix, el Gremi de Llibreters de Mallorca convida a tots els lectors a què recomanin les seves lectures per aquest Nadal. A Facebook i a Twitter, amb el hashtag #lecturanadal i etiquetant a @gremillibreters.mallorca i @llibreters, els lectors podran donar a conèixer quines han estat les seves lectures preferides i que recomanen a la resta de la comunitat lectora per aquestes festes.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.

ÚLTIMES NOTÍCIES

L’OPINIÓ DELS NOSTRES LECTORS

Són tendència

© 2021 defrancdigital.com