Barceló Estudio guardonat amb dos premis internacionals
Connect with us

Oci i Cultura

Barceló Estudio guardonat amb dos premis internacionals

L’estudi de disseny gràfic fundat pel mallorquí Xisco Barceló va rebre el reconeixement dels premis Clap i Latampack

Es defineixen com un estudi petit però grans en esperit. No només treballen amb clients de l’illa sinó que també han desenvolupat projectes internacionals. Els apassiona el disseny i els processos creatius que generen bones idees. El seu caràcter diferenciador es basa en crear dissenys d’identitats flexibles i versàtils. És a dir, no donar un disseny tancat sinó fer que aquest s’ajusti al suport o canvi d’aspecte, textura, forma per crear una comunicació gràfica totalment adaptable.

“És un reconeixement que ens permet tancar aquest any 2018 reafirmant que es poden fer bé les coses; apostant per un disseny enfocat a iniciatives locals”, ha explicat Xisco Barceló. Els projectes guardonats han estat dues marques mallorquines que han apostat pel disseny per tal d’aconseguir una gràfica única, ja sigui amb identitat o packaging dels seus productes.

La primera, guanyador d’un Premi Clap al millor sistema d’identitat corporativa o branding és la identitat d’una empresa de menjar per emportar, sostenible, orgànica i local, que es caracteritza per l’ús de productes de qualitat extrets directament del camp, cuinats i portats a la teva taula. Traduint a un llenguatge visual s’ha representat el concepte de camp i mapa d’enviament com una trama multicolor que juntament amb un sistema flexible de logotip i claim ajuden a diferenciar el discurs comunicatiu.

Guanyador d’un Premi Clap al millor sistema d’identitat corporativa o branding i un reconèixement Latampack dins la categoria de millor packaging per a la llar és un conjunt d’etiquetes per a productes de neteja amb envàs reutilitzable

Finalment, Bioreshop premiat amb un Latampack dins la categoria de millor packaging per a la llar és un conjunt d’etiquetes per a productes de neteja amb envàs reutilitzable mitjançant un sistema d’emplenat. Es tracta d’un projecte sostenible a causa de la reducció de l’ús de plàstic i la consciència en la repetició de compra d’aquests productes. L’imagotip geomètric en forma de ‘b’ funciona com un contenidor. Així doncs el contingut és variable segons el producte usant una trama diferent per a cada un d’ells. Gràficament es pot observar un paral·lelisme entre el contenidor i el contingut, així com també entre l’envàs i el producte.

Aquests son alguns projectes amb els que ha treballat Barceló Estudio durant aquest 2018 però ja tenen ganes de poder mostrar més exercicis creatius desenvolupats durant aquest últim any. “Hi ha molts projectes que estem tancant i que en breu sortiran a la llum”, ha explicat el propi dissenyador.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.

ÚLTIMES NOTÍCIES

L’OPINIÓ DELS NOSTRES LECTORS

Són tendència

© 2021 defrancdigital.com