Connect with us

Actualitat

Rafel Nadal dóna un milió d’euros per als damnificats per les inundacions al Llevant

Així ho ha confirmat el batle de Sant Llorenç, Mateu Puigròs, mitjançant la pàgina oficial de l’Ajuntament a Facebook

El tennista manacorí Rafel Nadal ha donat un milió d’euros als afectats per la torrentada que el passat 9 d’octubre va afectar al municipi de Sant Llorenç des Cardassar i va deixar un total de 13 morts i pèrdues milionàries. El gest de l’esportista ha estat donat a conèixer pel propi consistori a la pagina oficial de Facebook, que ha fet pública una carta d’agraïment signada pel batle, Mateu Puigròs.

El primer edil ha traslladat a l’esportista el seu agraïment en nom de la corporació municipal i dels veïnats afectats i celebra la donació d’un milió d’euros realitzada pel tennista. “És una ajuda d’una persona especial per a tots nosaltres, que demostra cada dia el seu profund amor per la nostra terra i els seus veïnats. Ho demostra sempre allà on es troba i ho demostra en tots els aspectes perquè és un de nosaltres “, ha dit el batle.

La donació del tennista se suma als 1,6 milions d’euros que s’han recol·lectat fins al moment, dels quals 255.920 euros han estat ingressats en els comptes dels afectats.

AGRAÏMENT A RAFEL NADAL PER LA SEVA DONACIÓ

Vull aprofitar per, de manera especial, agrair, en nom de tota la Corporació municipal i dels veïnats afectats del municipi, una nova aportació que hem rebut en el municipi per ajudar als afectats de les inundacions del passat dia 9 d’octubre de 2018.
És una ajuda d’una persona especial per a tots nosaltres que demostra cada dia el seu profund amor per la nostra terra i els seus veïnats. Ho demostra sempre allà on es troba i ho demostra en tots els aspectes per què és un més de nosaltres.
Sabem del seu immens afecte i humanitat que és tan gran com el seu talent i els seus resultats. Hem vist això dins i fora de les pistes de tenis. Agrair a en Rafel Nadal que de manera desinteressada ha donat la quantitat d’1 milió d’euros pels afectats i que se sumen als 1.639.058,96 euros ja recol·lectats. Està clar que aquest gest solidari va més enllà dels seus èxits esportius.

Gràcies Rafel!!!!!!

Sant Llorenç, 20 de desembre de 2018

El batle:
Mateu Puigròs Sureda

Quantitat actual 1.383.138,71 €

Ingressats 255.920,25 € als comptes dels afectats a dia 20.12.2018 Quantitat recol·lectada 1.639.058,96 €

Són tendència