Connect with us

Esports

L’Ajuntament de Manacor hauria respost via telemàtica al requeriment de l’Institut de l’Esport Hípic

L’IEHM va decidir aquest passat dilluns donar per romput l’acord signat en el seu dia amb el Patronat de l’Esport després de no haver rebut cap resposta sobre la titularitat dels terrenys de l’hipòdrom

L’incert futur de l’Hipòdrom de Manacor obri un nou capítol al voltant del litigi administratiu que mantenen l’Ajuntament de Manacor i l’Institut de l’Esport Hípic de Mallorca sobre la titularitat i la gestió de l’hipòdrom de Manacor.

La Junta Rectora de l’IEHM, reunida amb caràcter d’urgència, va aprovar aquest passat dilluns iniciar el procediment de resolució del conveni signat el passat mes de juny entre el Patronat d’Esports de Manacor i l’entitat que pertany al Consell de Mallorca, sobre la cessió d’usos dels terrenys i instal·lacions de l’hipòdrom de Manacor. L’IEHM, únicament amb els vots favorables del PSIB-PSOE, Més per Mallorca i Podem, va decidir donar per romput l’acord signat el seu dia amb l’Ajuntament de Manacor després que entengués que havia vençut el termini de 15 dies hàbils concedits al consistori de Manacor perquè acredités disposar dels títols suficients que habilitaven l’ens municipal per mantenir la cessió dels drets d’aquests terrenys i instal·lacions.

L’EHM va resoldre el passat dia 13 d’aquest mes que vençut el termini concedit a tal efecte a l’Ajuntament aquest no hi havia facilitat cap mena de resposta al respecte. Ara sembla que això no acaba de ser de tot així.

Aquest dimecres coincidint amb el brindis de Nadal organitzat per l’Ajuntament de Manacor, la situació d’incertesa creada entorn del futur del trot a Manacor ha estat un dels aspectes relacionats amb l’actualitat municipals tractats davant els mitjans informatius pels responsables polítics de l’Ajuntament. Segons el regidor d’Esports de Manacor, Miquel Perelló, l’Ajuntament, dins el termini establert, hauria respost via telemàtica al requeriment que li hauria fet l’IEHM. Pel que sembla, segons la informació facilitada pel mateix regidor d’Esports, aquesta comunicació electrònica no va ser atesa per l’ens insular. La comunicació sembla que va quedar pendent de ser consultada a la safata d’entrada electrònica de l’entitat esportiva.

En aquesta comunicació, l’Ajuntament de Manacor informava a l’IEHM dels passos que s’havien iniciat amb el propòsit d’obtenir tota la informació necessària per poder encaminar una solució administrativa a la situació creada i que la solució difícilment es podia resoldre del tot en un termini de 15 dies. De fet, el mateix Ajuntament, mitjançant anuncis publicats a la premsa local, demana a tots aquells particulars que siguin copropietaris dels terrenys de l’hipòdrom tinguin a bé posar-se en contacte amb l’Administració municipal per a tal efecte.

Aquesta situació s’ha conegut aquest mateix dimecres, a escassament dos dies que el Ple del Consell de Mallorca ratifiqui en sessió plenària l’acord adoptat el passat dilluns per la Junta Rectora de l’Institut de l’Esport Hípic de Mallorca. Ara falta per saber com acaba finalment tot aquest embolic administratiu que manté en suspens des de fa dies als aficionats al món del trot de Manacor i de bona part del Llevant. Possiblement aquest pròxim divendres tindrem l’oportunitat d’escriure un nou episodi sobre la incomprensible situació creada al voltant del trot. Seguirem informant.

Són tendència