Connect with us

Comunitat

Mateu Isern vol governar: Diu que està disposat a pactar fins i tot amb Vox

Flanquejat pel president, Biel Company, i la presidenta de Palma, Marga Duran, l’exbatle ha comparegut per explicar els motius que l’han impulsat a fer una passa endavant per ser el candidat

El candidat del PP a la Batlia de Palma, Mateu Isern, sembla tornar a la política amb força i disposat a tot amb el propòsit de recuperar el govern municipal de Palma. En la seva presentació ha tingut moltes paraules d’elogi dirigides al cap de llista de Vox a Cort, el general en la reserva Fulgencio Coll, que és “amic personal” seu, i ha desitjat que més persones amb la trajectòria professional del militar mallorquí facin un pas endavant per a formar part del govern de les institucions públiques.

Flanquejat pel president, Biel Company, i la presidenta de Palma, Marga Duran, Isern ha comparegut per explicar els motius que l’han impulsat a fer una passa endavant per ser el candidat del partit a l’Ajuntament de Palma i ha assegurat que no descarta un pacte de govern municipal amb Vox o una altra formació com a Ciudadanos, però ha subratllat que l’important és acordar les polítiques que contribueixin a solucionar els problemes “reals” dels ciutadans. Isern ha dit ser conscient que implica la seva decisió i espera estar “a l’altura de les circumstàncies” per recuperar la confiança perduda en el partit. Entre les seves prioritats diu que vol tornar a fer política pels ciutadans.

L’exbatle de Palma ha assegurat que encara no ha pensat en l’elaboració de la llista que l’acompanyaran. Sí que ha demanat, però, al partit, que les persones que la conformin tinguin un perfil amb capacitat de gestió.

Són tendència