Connect with us

Actualitat

Ses Salines posa en marxa el sistema virtual de ‘Línia Verda’

L’objectiu es que el ciutadà pugui estar informat de qualsevol tema relacionat amb el medi ambient, així com del manual de bones pràctiques per contribuir a un municipi millor

L’Ajuntament de Ses Salines ha posat en marxa el sistema virtual de ‘Línia Verda’ amb l’objectiu d’informar al ciutadà de qualsevol tema relacionat amb el medi ambient del municipi.

La pàgina web és: www.liniaverdasessalines.net i disposa d’un servei de consultoria mediambiental on en menys de 24 seran atesos per professionals.

L’aplicació mòbil compta amb GEO localització, i pot servir per informar incidències a l’Ajuntament sobre diverses casuístiques o informar de situacions que afecten els residents.

Es pot baixar a través de la Play Store o Apple Store, i es diu ‘Línea Verde’. Una vegada baixada, al menú de “Ajustes” s’ha de seleccionar el municipi i l’idioma. L’aplicació compta amb una part informativa per al ciutadà, i amb una altra de comunicativa per a incidències i missatges del ciutadà cap a l’Ajuntament.

Més de 400 municipis d’arreu de l’Estat ja compten amb aquest Servei que és gratuït per als Ajuntaments, ja que una part està esponsoritzada i l’altra, és a càrrec de l’empresa concessionària de neteja i recollida de residus al municipi.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència