Connect with us

Son Servera

El Centre de Dia de Son Servera celebra aquest mes el seu 10 aniversari

Per commemorar els deu anys d’aquest servei, l’Ajuntament ha organitzat activitats diverses durant tot el mes

El Centre de Dia de Son Servera compleix enguany deu anys i per aquest motiu la Regidoria de Serveis Socials ha preparat durant aquest mes de maig diferents activitats dirigides principalment a usuaris, familiar i professionals del centre.

La primera va ser un taller formatiu per a familiars i cuidadors amb l’objectiu de millorar l’atenció als usuaris a través de l’experimentació de les seves limitacions. L’activitat consistia a provar el MAX Suite, un vestit que simula la percepció i les dificultats que pot tenir una persona en edat avançada i aconseguir així que els cuidadors entenguin millor les necessitats dels usuaris. Problemes de visió, limitació de la mobilitat o pèrdua de força muscular són alguns dels problemes que simula el vestit.

Avui mateix, dia 26 es durà a terme un acte commemoratiu on es projectarà el documental realitzat per la Televisió Serverina, la inauguració de l’exposició fotogràfica “Històries de vida” i l’actuació de la Coral de Son Servera.

A més a més, hi hem d’afegir altres moltes activitats internes que s’aniran realitzant durant tot el mes de maig amb l’objectiu de fer partícips a tots els usuaris del Centre de Dia d’aquesta celebració: sortides pel poble, tallers de jocs, dinars, … Tot un ventall d’activitats que acabaran dia 30 de maig amb una sortida a la platja perquè els usuaris coneguin les funcionalitats de la platja adaptada de Cala Bona.

Són tendència