Connect with us

Societat

El càstig d’un pare a la seva filla pels seus continus casos d’assetjament escolar als seus companys de classe

El pare ha decidit que camini diàriament 8 km fins a l’escola amb 2ºC de temperatura ambient, després de què fos expulsada de l’autobús escolar

L’assetjament escolar és un tema que, per desgràcia, viuen molts infants d’arreu del món. Per aquest motiu, alguns progenitors han decidit posar-hi remei. N’és un exemple el cas que ha publicat el diari Clarín d’Argentina sobre un pare que ha decidit fer un càstig exemplar a la seva filla, després que la nina hagi assetjat els companys de classe. És la segona vegada que l’expulsen de l’autobús escolar per fer bullying a altres alumnes. Arran d’aquest incident, el pare ha decidit plantar-li cara al problema que pateix la seva filla, una situació que considera “inacceptable”.

La nina es va presentar a casa amb una nota en què s’indicava que l’havien expulsat de l’autobús per haver assetjat un company. Llavors, la nina va dir al seu pare que l’hauria d’acompanyar a l’escola tota la setmana. Arran d’això, el progenitor fa la reflexió següent i assegura que molts menors creuen que el que els pares fan per a ells és un dret i no un privilegi.

En comptes de dur-la en cotxe com li va demanar, el pare ha decidit que camini 8 km fins a l’escola amb 2ºC de temperatura ambient.

“Sé que molts de vosaltres no hi estareu d’acord, i està bé, però consider que el que faig és correcte per ensenyar una lliçó a la meva filla i evitar que continuï assetjant”, diu el pare en un video que s’ha fet viral i que ell mateix ha gravat seguint a la seva filla fins a l’escola.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *