Connect with us

Actualitat

El Pi i Es Grup acorden una coalició electoral a Capdepera

Urbanisme, turisme i medi ambient seran els eixos principals de la coalició

El Pi – Proposta per les Illes Balears, i Es Grup de Capdepera han acordat establir una coalició preelectoral per concorre a les pròximes eleccions municipals. Les dues formacions presentaran llista conjunta a l’Ajuntament de Capdepera amb la denominació Es Grup – El Pi.

Els representants d’ambdós partits treballen ara en la redacció d’un programa electoral conjunt que doni resposta als problemes reals i específics dels gabellins. En aquestsentit, l’objectiu principal de la coalició és defensar els interessos dels ciutadans de Capdepera amb propostes polítiques realistes i possibles que aportin solucions als molts de problemes que pateix el municipi des de fa massa temps.

Es Grup – El Pi tindrà com a eixos principals d’actuació propostes per apropar l’administració als ciutadans, protegir el medi ambient i agilitzar els permisos d’obres. També iniciatives per millorar la seguretat ciutadana, les infraestructures públiques i els incentius per al petits empresaris.

Es Grup està representat ara a l’Ajuntament de Capdepera per la regidora Margarita Rico Sans. L’objectiu és incrementar aquesta presència al consistori després de les eleccions municipals i traslladar els problemes dels gabellins  al Consell de Mallorca i al Parlament de les Illes Balears mitjançant els representants d’El Pi a ambdues institucions.

Publicitat

ÚLTIMES NOTÍCIES

Publicitat

PUBLICITAT

Són tendència