Connect with us

Oci i Cultura

Maria Vicens Pons i Caterina Maria Monserrat Puig, guanyadores de la Campanya dels 2.000 euros de Felanitx

Aquest divendres han rebut els premis de mans del batle, Jaume Monserrat i del regidor de Comerç, Xisco Duarte

Un any més, fer les compres en els petits comerços de Felanitx tenia premi. Aquest divendres les guanyadores del sorteig de la Campanya dels 2.000 euros s’han  reunit amb el Batle Jaume Monserrat i el regidor de Comerç Xisco Duarte, per fer efectiva l’entrega del premi.

Les guanyadores han estat Maria Vicens Pons, amb una butlleta de participació emplenada a Ca na Conxa, i Caterina Maria Monserrat Puig, que va emplenar la seva butlleta a la sabateria Kcenter.

Amb aquests dos premis, de 1.000 euros per a cada guanyadora, podran fer compres als establiments adherits a la campanya, en vals de compra de 25 euros cada un. 

Enguany la campanya ha comptat amb més participació que en els anys anteriors, i s’han recollit prop de 28.500 paperetes. Enguany s’ha celebrat la tercera edició de la campanya, i s’ha fet coincidir amb el Nadal per tal de fomentar la compra al petit comerç. S’han adherit a la campanya 82 establiments del municipi i s’està realitzant un estudi de procedència dels participants, ja que hi ha hagut usuaris venguts d’arreu de l’illa.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència