Connect with us

Societat

Sabies que els canvis meteorològics ens afecten en l’estat d’ànim? T’oferim diversos consells per sobreviure als dies plujosos i grisos

La pluja, el vent, el fred i la boira posen de mal humor a la majoria 

A vuit de cada deu de nosaltres ens canvia l’estat d’ànim amb l’arribada de la pluja, el vent, el fred i la boira. Així ho posa de manifest un estudi fet per l’empresa Daikin. Som un territori de contrastos, però el nostre clima és el Mediterrani i no esteim acostumats a aquests dies de pluges tan seguides. La veritat és que aquesta tardor ha estat abundantment plujós arreu de l’illa. Som metereosensibles, és a dir, el temps, i no el clima, ens afecta, sobretot pel que fa a l’ansietat i l’estat d’ànim.

T’oferim alguns consells que et poden ser d’utilitat a l’hora de fer més suportables aquests dies grisos, ennuvolats, freds o plujosos.

1. Avui en dia les prediccions meteorològiques ens permeten saber quin temps farà amb una fiabilitat bastant acurada. Si tenim una excursió que no podem fer amb pluja, és una bona idea tenir un pla B preparat amb antelació que ens ajudarà a tolerar més bé la frustració de no poder fer-la.

2. Temps per a tu: si no tens ganes de sortir de ca teva quan plou, aprofita per dormir molt, fer una marató de sèries o pel·lícules amb una manta al sofà, cuinar, llegir…

3. Tornar a ser nin: si tens nins i no fa fred, fes allò tan divertit de banyar-te baix la pluja o anar a aixafar clots d’aigua amb ells. Fer de nin amb els teus fills és molt divertit i crearàs un bon record.

4. Relaxació: si el temps et provoca mal de cap o dolor articular, practicar la relaxació t’ajudarà a sentir-te més bé els dies que plou o fa mal temps.

5. Ser positiu: finalment, agafar-nos la vida d’una manera positiva farà que al mal temps li posem bona cara.

Consells de psicologia amb Marta Torra – Com ens afecta el Temps?

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència