Connect with us

Esports

Felanitx estrena la segona fase de la nova pista de Skatepark

Es troben situades a les pistes exteriors del Poliesportiu Guillem Timoner

L’Ajuntament de Felanitx ha presentat aquest dijous la segona fase d’ampliació de la nova pista de skatepark. Un nou espai d’oci i esportiu, situada a l’antiga pista d’hoquei del Poliesportiu Guillem Timoner. A l’acte ha assistit el batle de Felanitx, Jaume Monserrat i el regidor d’Infraestructura, Joan Aznar. Feia molts anys que el col·lectiu de patinadors sol·licitava al consistori un espai propi per practicar l’esport sobre rodes.

A l’acte ha assistit el batle de Felanitx, Jaume Monserrat i el regidor d’Infraestructura, Joan Aznar. A la foto també apareixen dos usuaris de la pista, que han anunciat unes jornades per aquest pròxim cap de setmana.

A l’hora de dissenyar l’espai s’ha tingut en compte l’opinió dels joves que practiquen aquest esport.

A l’hora de dissenyar l’espai s’ha tingut en compte l’opinió dels joves que practiquen aquest esport, ha ressaltat Joan Aznar. Per la seva banda, el batle, Jaume Monserrat, ha destacat que aquesta intervenció s’ha duit a terme gràcies a les previsions del govern municipal d’intentar ampliar el màxim tots els espais municipals disponibles per a la pràctica d’activitats relacionades amb l’oci i l’entreteniment, i que aquestes instal·lacions necessàriament han de condicionar-se per atendre les noves tendències del moment com és el cas del monopatinatge.

La pista està sent utilitzada no únicament pels joves de Felanitx, sinó fins i tot ha servit de reclam per a altres practicants d’aquest esport procedents de Manacor, Porto Cristo o fins i tot Palma, segons ha ressaltat, Gori Nadal, un dels usuaris habituals de la pista .

Valora aquest article
>
Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *