Connect with us

Actualitat

Demanen que es reprengui el projecte de l’autopista Llucmajor-Campos consensuat per tots els partits

Cs ha lamentat que l’equip de govern del Consell de Mallorca hagi decidit modificar el projecte inicial, sense comptar amb els partits de l’oposició

Ciudadanos (Cs) defensarà en el ple de dijous del Consell de Mallorca una iniciativa per demanar al departament de Territori i Infraestructures que reprengui el projecte consensuat amb tots els partits de la institució de l’obra de la via Llucmajor-Campos.

Cs ha informat aquest dilluns d’aquesta proposta política i ha lamentat que l’equip de govern del Consell de Mallorca hagi decidit modificar-lo, sense comptar amb els partits de l’oposició que havien mostrat el seu suport al projecte inicial.

Des de Ciudadanos, la consellera Catalina Serra ha mantingut que que els canvis introduïts en el projecte s’han acordat “unilateralment, sense comptar amb l’aprovació del ple del Consell”.

Encara que aquest tràmit no és obligatori des d’un punt de vista estrictament normatiu, “ho és sens dubte en nom del respecte a totes les formacions polítiques amb representació al Consell i, per tant, a la ciutadania”, ha sostingut la representant de Cs.

>
Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *