Connect with us

Agenda

Fanny Tur parlarà a Manacor sobre “Dones i memòria democràtica”

La xerrada, emmarcada dins els Dilluns de l’Obra, tendrà lloc al bar Xarop (plaça de Ramon Llull, 18), dia 17 de desembre, a les 20.00 hores

La Delegació de Manacor de l’Obra Cultural Balear ha convocat la conferència “Dones i memòria democràtica”, a càrrec de la historiadora i també consellera de Cultura, Participació i Esports del Govern, Fanny Tur. 

L’objectiu és divulgar i analitzar el paper que han tingut les dones en l’assoliment de la democràcia. Una trajectòria sens dubte activa i compromesa, però massa sovint invisible i injustament silenciada, que na Fanny pretén reivindicar en aquesta conferència.

La xerrada, emmarcada dins els Dilluns de l’Obra, tendrà lloc al bar Xarop (plaça de Ramon Llull, 18), dia 17 de desembre, a les 20.00 hores.

Fanny Tur és llicenciada en filosofia i lletres, secció de geografia i història, per la Universitat de Còrdova (UCO) l’any 1985. L’any 1987 accedí per oposició a la plaça de tècnica arxivera-bibliotecària de l’Ajuntament d’Eivissa. D’ençà del mes d’abril del 2017 exerceix el càrrec de consellera de Cultura, Participació i Esports del Govern de les Illes Balears.

Així mateix, dimecres, dia 19 de desembre, a les 20.00 hores, l’OCB Manacor tambè celebrarà al mateix indret la ja tradicional Festa de Cap d’Any amb l’actuació musical del cantant manacorí Tomeu Matamalas.

Dimecres, dia 19 de desembre, a les 20.00 hores, l’OCB Manacor tambè celebrarà la ja tradicional Festa de Cap d’Any amb l’actuació musical del cantant manacorí Tomeu Matamalas

Valora aquest article
Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *