Connect with us

Comunitat

El PP acusa Miquel Ensenyat de consentir un “regne de taifes” al Consell de Mallorca

Els populars denuncien els darrers nomenaments d’alts càrrecs a l’ens insular

El Grup Popular al Consell de Mallorca, per mitjà del seu portaveu, Mauricio Rovira, ha acusat el president de la institució, Miquel Ensenyat, de “permetre” un regne de taifes “en què “mira a una altra banda cada vegada que signa tots els nomenaments que els seus socis li posen davant sense importar-li que puguin ser èticament reprovables “com el cas del nou director insular de Seguretat Vial i Activitats Classificades, Rafel Aulet” Burot “, a la mateixa vegada candidat pel PSIB-PSOE a la batlia de Maria de Salut a les properes eleccions municipals de maig “perquè així pugui fer la campanya”.

Des de la formació s’acusa Ensenyat de “fer un traje a mida a Aulet mitjançant un enrevessat encaje de bolillos en el qual ballen fins a 3 càrrecs a dit del Consell per així poder projectar la figura pública del candidat electoral de Maria a 5 mesos de les eleccions “. Així, expliquen que Rafel Aulet, policia local de professió, “no pot fer precampanya sense haver sol·licitat una excedència professional”.

Amb la seva col·locació en el Consell de Mallorca, Rafel Aulet passarà a cobrar el doble del que percep en la seva actual ocupació i gaudirà d’una major projecció pública en els mesos previs a les eleccions “. Una missió, aquesta darrera, a la qual podrà dedicar pràcticament del tot ja que el projecte estrella de la Direcció Insular de Seguretat Viària, consistent en la internalització del servei d’ITV, va quedar paralitzat a mitjans del passat any. Casualment, per a aquesta missió es va crear un càrrec a mida per Natalia Troya, que va passar a cobrar un sou públic de la institució insular 48 hores després de cessar com a batlessa de Son Servera. “Amb la paralització de la internalització de la ITV no sabem què ha fet Natalia Troya durant tot l’any passat de la mateixa manera que tampoc sabem a què es dedicarà el seu successor, excepte a preparar el bot a la política municipal a Maria de la Salut”, ha manifestat Rovira.

D’altra banda, Natalia Troya no només no abandona el Consell sinó que ahir va ser nomenada nova Directora Insular de Dependència en substitució de Regina Moll. “És sorprenent la enorme preparació de la senyora Troya, que no coneixem però que suposem ja que tant val per a batlessa del seu poble com per a dirigir les estratègies de seguretat viària de Mallorca o, a partir d’ara, aquelles altres que afecten a les urgències de les persones més vulnerables de la nostra societat”, ha ironitzat el portaveu popular.

“És sorprenent la enorme preparació de la senyora Troya, que no coneixem però que suposem ja que tant val per a batlessa del seu poble com per a dirigir les estratègies de seguretat viària de Mallorca o, a partir d’ara, aquelles altres que afecten a les urgències de les persones més vulnerables de la nostra societat”, segons Rovira

Rovira ha conclòs lamentant que aquest Pacte d’esquerres “serà recordat com el Govern de la seva Gent després d’haver disparat un 56% el nombre d’alts càrrecs pel que fa a la passada legislatura, el que haurà suposat incrementar en 4 milions la despesa pública per aquest concepte”.

 

Són tendència