Connect with us

Oci i Cultura

A S’Agrícola: Actuació de Nova Party Band

Aquest passat diumenge, a la sala d’exposicions de l’Associació cultural de Manacor

Aquest passat diumenge, 9 de desembre, a les 7 de l’horabaixa, seguint la programació musical prevista per l’Associació Cultural s’Agrícola de cara  a la temporada cultural 2018-2019, Nova Party Band, un quartet format pel guitarrista Unai Iker, el pianista Dani Nadal, el baterista Pedro Martínez i la cantant Marga Ros  oferiren una  actuació a la sala d’exposicions del primer pis de s’Agrícola, que estava totalment plena.

Marga Ros, acompanyada per Unai, Dani i Pedro, va desplegar durant més d’una hora un extensíssim repertori que va incloure temes del Soul, del Funk, del Blues, del Rock i del Pop.

Marga Ros, acompanyada per Unai, Dani i Pedro, va desplegar durant més d’una hora i amb una increïble energia un extensíssim repertori que va incloure temes  del Soul, del Funk, del Blues, del Rock i del Pop  d’autors tan coneguts i celebrats com Stevie Wonder, Lionel Ritchie, Amy Whinehouse o Bryan Adams.

Nova Party Band tancaren l’actuació amb un clàssic dels Bee Gees adaptat al català per Tomeu Penya, feim referència a Illes dins un riu. Que la gent va cantar a “coro” amb na Marga Ros. A petició del públic, els músics oferiren un bis durant el qual cada un d’ells va aportar un solo del seu instrument.

Una programació musical a S’Agríciola que tancarà el guitarrista flamenc Juan Reyes el proper 22 de desembre.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència