Connect with us

Oci i Cultura

Artà Empresarial i l’Ajuntament posen en marxa la nova targeta ArtàCard

Per incentivar el consum local

El 12 de desembre estarà disponible la nova targeta ciutadana ArtàCard. Una targeta d’ús local, en el qual qualsevol persona resident al municipi, forana o turista, podrà adquirir i beneficiar-se de les seves avantatges.

Artà Empresarial (AEA) i l’Ajuntament d’Artà posen en funcionament ArtàCard amb la finalitat, en altres, d’impulsar el consum local al municipi. Les persones que disposin de ArtàCard podran consumir i realitzar les seves compres en els diferents establiments associats a Artà Empresarial i, a través de punts, optar a diferents premis al llarg de l’any.

Del 12 de desembre fins al 7 de gener, totes les persones que obtinguin punts amb ArtàCard participaran en un sorteig amb un premi per valor de 1000 euros. Aquest premi serà atorgat per Artà Empresarial dia 8 i la persona guanyadora podrà gastar en els establiments adherits a AEA.

Amb ArtàCard, canvia la forma de comprar al municipi i es premia la fidelitat dels clients amb els seus establiments, una nova forma d’impulsar el consum local a Artà i la Colònia de Sant Pere.

Del 12 de desembre fins al 7 de gener, totes les persones que obtinguin punts amb ArtàCard participaran en un sorteig amb un premi per valor de 1000 euros

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència