Connect with us

Societat

Loteria de Nadal: L’administració de Sant Llorenç ha esgotat existències fins a tres vegades

Aquests dies únicament existeix la possibilitat de poder adquirir dècims mitjançant la terminal electrònica

L’administració número 1 de loteria de Sant Llorenç, situada al carrer Major, ha esgotat fins a tres vegades tots els números de loteria per a les properes festes de Nadal. Les inundacions del passat mes d’octubre han provocat que siguin molts els que volen cercar la sort enmig de la desgràcia. No únicament els mateixos veïnats llorencins, sinó que també han rebut la visita de molta gent de fora poble. L’administració en qüestió, de reduïdes dimensions, a les hores centrals del dia registra cues de gent per poder comprar un dècim de Nadal. Aquests dies es poden arribar a concentrar fins a deu persones en un espai que no arriba als 10 metres quadrats.

Aquesta mateixa administració, en el sorteig de Nadal de l’any passat va vendre una part del segon premi.

Aquests dies únicament existeix la possibilitat de poder adquirir dècims mitjançant la terminal electrònica. Segons explica Joana Caldentey, confiam rebre més dècims la setmana que ve. Aquesta mateixa administració, en el sorteig de Nadal de l’any passat va vendre una part del segon premi.

També a la tragèdia hi ha esperança i són molts els que aprofiten una desgràcia per fer una crida a la sort.

Segons explica Joana Caldentey, confiam rebre més dècims la setmana que ve. Aquesta mateixa administració, en el sorteig de Nadal de l’any passat va vendre una part del segon premi

Són tendència