Connect with us

Actualitat

L’equip de cirurgia plàstica de Son Espases amplia el seu servei a l’Hospital de Manacor

A partir del mes de gener

La finalitat es ampliar la cobertura assistencial i apropar la unitat de càncer de mama a la població. Actualment, els professionals del Servei de Cirurgia Plàstica de l’Hospital Universitari Son Espases ja es desplacen a l’Hospital Comarcal d’Inca una vegada cada quinze dies per passar consultes i operar pacients. Fins al desembre, l’equip de cirurgia plàstica de Son Espases desplaçat a l’Hospital d’Inca ha intervingut 5 pacients.

A partir de gener, l’equip de cirurgia plàstica de Son Espases, dirigit pel doctor Jaume Estrada, començarà a desplaçar-se també a l’Hospital de Manacor per iniciar l’atenció a aquestes pacients en el seu centre de referència.

El tractament quirúrgic del càncer de mama ha sofert importants transformacions en les darreres dècades. Dins l’àmbit de l’oncologia mamària s’ha passat d’un plantejament en el qual s’extirpava primer i es deixava la reconstrucció per després a un altra en què la reconstrucció és immediata.

Està demostrat que els resultats de la reconstrucció immediata són infinitament superiors als de la reconstrucció diferida.

Són tendència