Connect with us

Comunitat

Cessen els caps policials sobre la violència masclista després de l’assassinat de Sacramento Roca

El nou cap superior, Gonzalo Espino, ha decidit substituir els màxims responsables de la UFAM

El tractament com a delicte de danys de la denúncia per assetjament contra la seva exparella d’una dona que va ser assassinada per l’home el passat 16 de novembre a Palma ha provocat la destitució del cap i de la segona responsable de la Unitat de Família i Dona (UFAM ).

Segons ha confirmat un portaveu de la Prefectura Superior de Policia a Balears, el nou cap superior, Gonzalo Espino, ha decidit substituir els màxims responsables de l’UFAM de Palma després de tenir coneixement de les conclusions sobre com es va tractar el cas de Sacramento Roca. Aquesta dona, que va ser apunyalada per la seva exparella a la botiga de mobles on treballava com a caixera, havia denunciat dies abans del crim a Rafael Pantoja per punxar les rodes del cotxe, i havia relatat també que l’home l’assetjava amb telefonades i missatges amenaçadors al móbil. L’agent que la va atendre va remetre el cas a la UFAM, però en la unitat especialitzada en violència contra la dona els dos inspectors responsables de l’àrea ara destituïts no van apreciar un risc per a la denunciant i van tramitar la denúncia com d’un delicte per danys intencionats.

Els dos inspectors responsables de l’àrea ara destituïts no van apreciar un risc per a la dona assassinada i van tramitar la denúncia com d’un delicte per danys intencionats

Valora aquest article
>
Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ÚLTIMES NOTÍCIES