Connect with us

Actualitat

Més – Esquerra promou una votació sobre els 3 batles que hi ha hagut a Manacor aquesta legislatura

Els participants poden valorar de 0 a 10 la gestió de Miquel Oliver, Pedro Rosselló i Catalina Riera

Fins a tres persones diferents en quatre anys han agafat la vara de la batlia de l’Ajuntament de Manacor durant el període 2015 – 2019. I ara que s’acosta el final d’aquest mandat, la formació Més – Esquerra ha decidit promoure una consulta popular sobre la gestió duita a terme durant aquesta legislatura per part de Miquel Oliver (Més-Esquerra), Pedro Rosselló (PP) i Catalina Riera (El PI). Segons la formació nacionalista, “ara és un bon moment per valorar les persones que han estat al capdavant de la Sala”.

Els participants a la consulta poden valorar de 0 a 10 la gestió que cadascun d’ells. Cal recordar, que Miquel Oliver assolí la batlia amb un pacte d’esquerres en minoria. 144 dies després el PP, juntament amb El Pi i AIPC decidiren presentar una moció de censura que desbancà el govern municipal format per Més-Esquerra, PSIB-PSOE i Podem Manacor. Pedro Rosselló fou batle durant dos anys, de novembre de 2015 a novembre de 2017, i Catalina Riera haurà tancat l’actual mandat amb poc més d’un any i mig com a batlessa.

Els resultats de l’enquesta es faran públics al pròxim número de la revista ‘Poble’ que edita Més-Esquerra al municipi de Manacor mensualment.

Són tendència