Connect with us

Actualitat

Més – Esquerra promou una votació sobre els 3 batles que hi ha hagut a Manacor aquesta legislatura

Els participants poden valorar de 0 a 10 la gestió de Miquel Oliver, Pedro Rosselló i Catalina Riera

Fins a tres persones diferents en quatre anys han agafat la vara de la batlia de l’Ajuntament de Manacor durant el període 2015 – 2019. I ara que s’acosta el final d’aquest mandat, la formació Més – Esquerra ha decidit promoure una consulta popular sobre la gestió duita a terme durant aquesta legislatura per part de Miquel Oliver (Més-Esquerra), Pedro Rosselló (PP) i Catalina Riera (El PI). Segons la formació nacionalista, “ara és un bon moment per valorar les persones que han estat al capdavant de la Sala”.

Els participants a la consulta poden valorar de 0 a 10 la gestió que cadascun d’ells. Cal recordar, que Miquel Oliver assolí la batlia amb un pacte d’esquerres en minoria. 144 dies després el PP, juntament amb El Pi i AIPC decidiren presentar una moció de censura que desbancà el govern municipal format per Més-Esquerra, PSIB-PSOE i Podem Manacor. Pedro Rosselló fou batle durant dos anys, de novembre de 2015 a novembre de 2017, i Catalina Riera haurà tancat l’actual mandat amb poc més d’un any i mig com a batlessa.

Els resultats de l’enquesta es faran públics al pròxim número de la revista ‘Poble’ que edita Més-Esquerra al municipi de Manacor mensualment.

Valora aquest article
Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *