Connect with us

Actualitat

El desnonament de la família de Llucmajor no s’executarà fins que no es revisi la documentació

L’Ajuntament de Llucmajor ha informat que “la situació està en vies de solució”

Davant el cas del desnonament d’una família que viu en situació d’ocupació en un habitatge de Llucmajor propietat d’una entitat bancària, l’Ajuntament de Llucmajor ha informat aquest dimecres que la situació està en vies de solució.

El batle de Llucmajor, Gori Estarellas, ha volgut aclarir les passes que s’han donat en aquest cas des de l’administració municipal.

El batle de Llucmajor, Gori Estarellas, ha volgut aclarir les passes que s’han donat en aquest cas des de l’administració municipal.

1- La família va acudir als Serveis Socials de Llucmajor, on se’ls informà que la seva situació de depèn directament de l’Institut Balears de l’Habitatge (IBAVI) i de l’Institut Mallorquí d’Afers Socials (IMAS) i que, un cop tinguessen les valoracions d’aquestes dues empreses públiques, els serveis municipals podrien fer la valora- ció pròpia. No se’n va tenir més notícies.

2- Els responsables polítics municipals, tenen notícia d’aquest cas de desnonament dia 28 de novembre, després del ple ordinari de l’Ajuntament de Llucmajor, és a dir, cinc dies abans de l’ordre d’execució fitxada per dilluns dia 3 de desembre. El batle, el regidor Jaume Tomàs i la regidora de Serveis Socials, Maria Antònia Gil, es reuniren el mateix vespre amb els integrants de la família i amb la plataforma que els representa per tal de conèixer la seva situació.

3- L’endemà, dijous dia 29 de novembre, l’Ajuntament de Llucmajor es posa en contacte amb els departaments implicats del Govern de les Illes Balears i del Consell de Mallorca: Direcció General de Dependència, IMAS i Direcció General d’Arquitectura i Habitatge. S’aconsegueix una reunió amb l’entitat bancària i es paralitza el desnonament previst per aquest passat dilluns dia 3 de desembre.

4- Dimarts dia 4 se celebra una nova reunió amb totes les institucions implicades i es fitxa una trobada amb l’entitat bancària per dia 12 de desembre. En aquesta reunió es pactaran nous terminis del desnonament mentre es revisa el cas.

5- L’Ajuntament de Llucmajor ha fet les gestions oportunes per tal que l’empresa concessionària del servei d’aigües torni a connectar el servei a l’habitatge on resideixen actualment.

6- Finalment, dia 13 de desembre se celebrarà una reunió de les parts implicades on es revisarà i s’actualitzarà tota la documentació aportada per la família i s’obrirà un expedient. Un cop estudiada i valorada la situació els tècnics faran una proposta per tal de trobar a la família una solució a la manca d’habitatge, segons el Consistori.

Valora aquest article
>
Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ÚLTIMES NOTÍCIES