Connect with us

Societat

El Microscopi, el vi que vol curar

Els beneficis íntegres es destinaran al suport d’un estudi pioner sobre la influència dels limfòcits en el sistema immunitari

Per cinquè any consecutiu, Irene Alemany, enòloga i propietària del celler Alemany & Corrio, presenta la nova anyada del vi solidari que s’elabora amb l’objectiu de recaptar fons per a la lluita contra el càncer.  Els beneficis íntegres d’El Microscopi 2017 es destinaran al suport d’un estudi pioner sobre la influència dels limfòcits en el sistema immunitari, desenvolupat per l’Institut Oncològic de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron (IOHVH). Els resultats obtinguts a la investigació tenen un paper crucial per a la cura del càncer a través de l’augment dels limfòcits dels pacients, un tipus de glòbul blanc que treballa contra els tumors.

Aquesta iniciativa, reconeguda amb el premi “Millor Iniciativa del Sector” per l’Associació Catalana de Sommeliers, va néixer l’any 2014 quan Irene Alemany finalitzava les seves últimes sessions de quimioteràpia per lluitar contra el càncer de mama que se li havia diagnosticat el juliol de 2012 . En agraïment a l’equip mèdic del Programa de Càncer de Mama de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron i el IOHVH, liderats pel doctor. Javier Cortés, va decidir fer el que millor sap: elaborar vi.

El Microscopi, vi solidari i de qualitat per només 9 euros.

Enllaç a la web: http://www.alemany-corrio.com

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència