Connect with us

Societat

Telecinco inicia els preparatius per retransmetre les campanades de Cap d’Any des de Sant Llorenç

Jesús Calleja i Lara Álvarez, presentadors de la cadena del grup Mediaset, seran els encarregats de presentar el darrer programa de l’any

Telecinco retransmetrà les campanades des de Sant Llorenç. Així ho ha confirmat el mateix Ajuntament mitjançant el seu perfil a Facebook.

Telecinco retransmetrà les campanades des de Sant Llorenç. Així ho ha confirmat el mateix Ajuntament mitjançant el seu perfil a Facebook. Segons l’escrit del Consistori, “volem expressar el nostre agraïment per tenir aquesta consideració que farà oblidar els mals moments per una estona i també donarà encara més repercussió a la nostra situació. Una situació a la qual farem front, tot i que encara queda molt per fer. Moltes gràcies per pensar en el municipi de Sant Llorenç des Cardassar, per aquesta mostra de suport i pels bons desitjos per l’any que començarà!”.

Jesús Calleja i Lara Álvarez, presentadors de la cadena del grup Mediaset, seran els encarregats de presentar el darrer programa de l’any. La cadena de televisió ja ha començat a fer proves per preparar la retransmissió de les campanades de Cap d’Any des de la Plaça de l’Ajuntament.

 

Valora aquest article
>
Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *