Connect with us

Oci i Cultura

El tradicional betlem de la Plaça de Ses Verdures de Manacor ja es pot visitar

 Amaga una figura de Sant Antoni, que serà sortejada entre tots els que aconsegueixin trobar-la

L’Ajuntament de Manacor, en col·laboració amb els comerciants de la plaça de ses Verdures i amb l’Associació de Betlemistes de Mallorca, ha impulsat l’exposició d’un betlem tradicional en un dels punts més emblemàtics de la ciutat: la plaça de ses Verdures.

Durant la presentació del betlem, que es podrà veure fins dia 7 de gener, els membres de la Coral de l’IMAS han interpretat algunes cançons de Nadal i han animat tothom a contemplar el betlem de la plaça de ses Verdures en deteniment.

Els membres de la Coral de l’IMAS han interpretat algunes cançons de Nadal.

Per fer reviure l’antiga tradició mallorquina d’amagar un frare entre les figures del betlem amb l’objectiu que els nins i les nines els cerquin, els encarregats de muntar el betlem han hi han amagat una figureta de Sant Antoni. Una figura que se sortejarà entre tots els que aconsegueixin trobar-la. Per entrar al sorteig, a més de trobar la figura de Sant Antoni, heu d’escriure el vostre nom i telèfon en una de les butlletes que hi trobareu. Indicau on s’amaga sant Antoni i dipositau la resposta a la bústia del betlem. Entre tots els participants es farà un sorteig dia 5 de gener i la persona guanyadora rebrà la figureta de sant Antoni.

Des de l’Associació de Betlemistes de Mallorca expliquen que en el segle XVIII, arreu de tota l’illa de Mallorca s’acostumava a posar un frare amagat en els betlems però aquest costum es va anar perdent fins que va desaparèixer quasi totalment, i ara l’Associació de Betlemistes de Mallorca intenta animar tothom a recuperar-lo.

Són tendència

© 2021 defrancdigital.com