Connect with us

Actualitat

Obert al trànsit el pont militar provisional que dona accés a Artà

La limitació de velocitat serà de 20 km/h i la distància mínima entre vehicles haurà de ser de cinc metres

El pont militar provisional que dona accés a Artà (Ma-12) s’ha obert aquest dimarts al trànsit, després d’esfondrar-se el pont que connectava amb el municipi el 9 d’octubre passat.

Mentre es construeix la infraestructura nova en aquest punt, el Consell de Mallorca i l’Ajuntament d’Artà varen sol·licitar al Ministeri de Defensa que es muntàs provisionalment un pont pel torrent des Revolts. El pont que es va autoritzar és un Bailey T-S, de 15,24 metres de longitud, calçada de trànsit de cinc metres i un pes màxim autoritzat de trenta tones. L’Exèrcit de Terra ha instal·lat aquesta infraestructura a través del regiment de pontoners de Saragossa i d’especialistes enginyers.

La consellera de Territori i Infraestructures, Mercedes Garrido, ha assegurat que «l’entrada en funcionament del pont definitiu s’allargarà, perquè hem hagut de cercar una solució per al pont d’en Pentinat, que està catalogat, se n’ha hagut de modificar l’estructura per poder salvar aquest pont».

La circulació pel pont provisional es farà en un únic sentit, d’entrada a Artà. Pel que fa a la sortida d’Artà en direcció a la Colònia de Sant Pere (Ma-12), es farà per la carretera de Manacor (Ma-15), camí de la Calobra i camí de Carrossa (Ma-3334). En cas de necessitat, per motius excepcionals, es podrà regular el trànsit alternatiu pel pont amb semàfors.

La limitació de velocitat quan es travessi el pont serà de 20 km/h i la distància mínima entre vehicles haurà de ser de cinc metres. A més, per motius de seguretat, la passarel·la es tancarà de 23 h a 7 h del matí.

Valora aquest article
>
Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *