Connect with us

Comunitat

La pressió ciutadana endarrereix fins a gener el desnonament previst per aquest dilluns a Llucmajor

L’Ajuntament s’ha compromès a mantenir una reunió amb els afectats dijous que ve per tractar de reallotjar-los en centres adaptats i pisos socials

El desnonament de la família de Llucmajor previst per aquest dilluns s’ha ajornat fins a finals de gener. La pressió que ha duit a terme la plataforma StopDesnonaments des de fa dies i a la mediació aquest matí del Govern, els catorze ocupants de l’habitatge, sis d’ells amb una gran dependència per malaltia o discapacitat, guanyen temps mentre les administracions implicades cerquen una solució a la seva situació.

L’habitatge, propietat de Abanca, va ser ocupat per aquesta família fa un any, temps en el qual han sobreviscut sense aigua corrent i en una condicions més que precàries sense haver rebut cap tipus d’ajuda per part de les administracions púliques.

Com a conseqüència de la pressió ciutadana el municipi s’ha compromès a mantenir una reunió amb els afectats dijous que ve per tractar de reallotjar-los en centres adaptats i pisos socials.  Bona part dels membres d’aquesta família sofreixen malalties de diversa gravetat. De fet, un d’ells va morir el passat dissabte a Son Llàtzer.

Valora aquest article
>
Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *