Connect with us

Actualitat

L’inici de les obres del nou centre de dia de Cala d’Or s’endarrereixen fins a l’octubre de 2019

Les obres haurien d’haver començat fa un mes i resulta que el projecte a hores d’ara encara no ha estat ni redactat

Fa nou mesos que la consellera de Serveis Socials i Cooperació, Fina Santiago, i el batle de Santanyí, Llorenç Galmés, signaren un conveni perquè el Govern de les Illes Balears executés la construcció d’un centre de dia per a persones en situació de dependència a Cala d’Or. Les obres haurien d’haver començat fa un mes, al novembre, però allà encara no s’ha mogut cap pedra, i de fet ni s’ha redactat el projecte, segons l’Ajuntament de Santanyí.

La construcció del nou centre de dia de Cala d’Or té un pressupost de 750.000 euros, dels quals la meitat els aportarà la Conselleria de Serveis Socials i l’altra meitat l’Ajuntament de Santanyí. A més d’assumir el 50% del cost de la construcció, la Conselleria suposadament, finançarà les places destinades a persones amb dependència, mentre que l’ajuntament ha cedit els dos solars a on s’ha d’aixecar el centre de dia.

S’ha hagut de signar un nou conveni entre l’Ajuntament i Serveis Socials pel retard que acumula el projecte i l’inici de les obres. La regidora de Dependència de l’Ajuntament de Santanyí, Maria Pons, s’ha mostrat decebuda per l’endarreriment del projecte: “després de l’acte del passat mes de març al qual va venir la consellera Fina Santiago, teníem l’esperança que realment les obres comencessin enguany, però no serà així. Haurem d’esperar la redacció del projecte, al qual l’Ajuntament de Santanyí col·laborarà amb un tècnic municipal, i si tot va com toca, l’octubre de 2019 s’iniciaran les obres”.

Valora aquest article
>
Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *