Connect with us

Comunitat

La zonificació turística de Mallorca acaba en els jutjats

L’Associació del Lloguer Turístic de Balears (Habtur) demanarà al Tribunal Superior de Justícia de Balears (TSJIB) la supressió de la zonificació del lloguer turístic aprovada pel Consell de Mallorca

L’Associació del Lloguer Turístic de Balears (Habtur) demanarà al Tribunal Superior de Justícia de Balears (TSJIB) la supressió de la zonificació del lloguer turístic aprovada pel Consell de Mallorca i l’Ajuntament de Palma, segons ha explicat el president d’Habtur, Joan Miralles, i l’advocat Tomás Villatoro.

Després de l’admissió a tràmit per part del TSJIB del recurs contenciós administratiu contra la zonificació aprovada pel Consell, Habtur està a l’espera de l’informe sobre la tramitació que haurà de lliurar l’administració insular per presentar la demanda.  L’advocat Tomás Villatoro ha incidit en la falta de “solidesa jurídica” que sustenta les zonificacions aprovades per la institució insular. En aquest sentit ha incidit que “l’administració pot establir límits per interès general, però sempre que estigui justificat”, fet que en el seu parer no és produeix en aquests casos.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència