Connect with us

Actualitat

Oberta la licitació de les obres d’ampliació i remodelació de la depuradora de Porreres

Els interessats poden presentar les ofertes, per un màxim de 2,6 milions d’euros, fins al dia 24 de desembre

Aquesta setmana s’ha publicat l’anunci de licitació de les obres d’ampliació i remodelació de la depuradora de Porreres per un import màxim de 2.661.655,15 €. Les empreses interessades hi poden presentar ofertes fins al dia 24 de desembre. El termini d’execució de les obres és de 14 mesos.

Es compleix així el Conveni de col·laboració entre l’Agència Balear de l’Aigua i la Qualitat Ambiental (Abaqua) i l’Ajuntament de Porreres, que respon a l’augment dels cabals d’entrada de la depuradora i de les càrregues contaminants a aquesta, la previsió de creixement poblacional i la necessitat de millora de la qualitat de l’efluent derivada de les exigències normatives.

Les obres permetran augmentar un 45 % la capacitat de tractament respecte al disseny actual, que passarà d’un cabal de 825 m3/dia a 1.200 m3/dia. Això permetrà donar servei a una població equivalent a 8.000 habitants, mentre que fins ara en donava a 4.500.

El projecte també inclou la substitució del col·lector general, que transporta les aigües residuals des de la sortida del nucli urbà i al llarg d’uns 500 metres en paral·lel a la carretera Porreres-Felanitx, i un tractament terciari de l’efluent.

Aquestes obres estan cofinançades en un 50 % pel programa operatiu FEDER 2014-2020 de les Illes Balears. La resta prové de l’impost de turisme sostenible (ITS).

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència