Connect with us

Actualitat

“La modificació del projecte Llucmajor-Campos deixa una carretera més insegura i més cara”

El portaveu insular del PP, Mauricio Rovira, diu que la mesura “és un baló d’oxigen per a Miquel Ensenyat” en relació a un projecte que els resulta “conflictiu de cara al seu electorat”

El portaveu del PP al Consell de Mallorca, Mauricio Rovira, ha qualificat “d’operació de maquillatge” la modificació del projecte de la carretera de Llucmajor a Campos anunciada per l’equip de govern insular i ha dit que això només té com a objectiu “donar una pilota d’oxigen a Miquel Ensenyat en relació a un projecte que els resulta conflictiu de cara als seus electors i li pot restar suports. Només és una excusa per intentar quedar bé davant dels grups ecologistes “.

El portaveu popular, Mauricio Rovira, ha revelat que “el PP exigirà que no es dugui a terme aquest modificat”.

Rovira ha dit que el canvi del projecte “és una mentida més” del govern del Consell de Mallorca ja que “no treu ni un mil·límetre d’asfalt ni de ciment i manté els mateixos carrils i vies de servei” el que donarà com a resultat “una carretera més insegura, més cara, més impactant i, com ha reconegut la mateixa consellera Garrido, també més lletja “a causa de la modificació introduïda pel Pacte, que només afecta la mitjana del tronc central i a la separació d’aquest amb les vies de servei . Per al portaveu popular, el resultat serà circular per una carretera de 8 carrils “on el tronc central s’ajuntarà amb les vies de servei” de manera que el projecte “s’integrarà menys en el territori quan l’objectiu hauria d’aconseguir  precisament l’efecte contrari , que impactés el mínim “.

Aquest fet, al seu parer, “provoca una reducció de la seguretat de la carretera que s’haurà d’arreglar amb més obra, rebaixant l’alçada de les vies de servei, el que implica més moviment de terres i, per tant, un major cost “. També, ha afegit, “s’hauran de posar més barreres de seguretat i murs de contenció per evitar els problemes que implica una carretera menys segura” el que dispararà el preu de l’obra. “O fas una carretera menys segura, o gastes més en seguretat. No hi ha alternativa “, ha sentenciat Rovira, que ha dit que el seu grup demanarà a l’equip de govern insular sobre tots els aspectes relacionats amb aquesta qüestió” i si això interferirà en el ritme de les obres “.

El portaveu popular també ha revelat que “el PP exigirà que no es dugui a terme aquest modificat”, que ha qualificat de “vergonya perquè Ensenyat pugui quedar bé davant dels que critiquen el projecte” que al seu dia “va comptar amb el vot favorable de totes les forces polítiques representades en el Consell “.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència