Connect with us

Actualitat

L’autopista de Llucmajor a Campos serà 45 centímetres més estreta que l’autovia de Palma a Manacor

Segons ha explicat Mercedes Garrido, l’ample de l’autovia passarà de 54,82 metres a 45,50 metres

La consellera de Territori del Consell de Mallorca, Mercedes Garrido, ha anunciat aquest capvespre la seva intenció de reduir l’ample de l’autopista de Llucmajor a Campos davant la pressió del col·lectiu dels antiautopista. D’aquesta manera, la carretera passarà dels 54 metres d’ample als 45 metres, segons ha manifestat Garrido. D’aquesta manera, l’autovia serà nou metres més estreta que la carretera de Palma a Manacor, segons informa Diario de Mallorca.

La consellera de Territori del Consell de Mallorca, Mercedes Garrido, ha anunciat aquest capvespre la seva intenció de reduir l’ample de l’autopista de Llucmajor a Campos davant la pressió del col·lectiu dels antiautopista.

Així mateix, amb aquesta mesura, adoptada davant les crítiques del col·lectiu dels antiautopista que han recriminat en reiterades ocasions a la institució insular l’elevat impacte ecològic d’aquesta infraestructura, es redueix el seu consum de territori dels 80.000 metres quadrats als 70.000 metres quadrats.

L’anunci s’ha produït durant l’audiència pública de l’ens insular on un grup de membres antiautopistas que aquest dimarts han celebrat una trobada a la seu del Palau Reial amb els responsables polític per tractar aspectes relacionats amb el polèmic projecte de desdoblament.

Són tendència