Connect with us

Esports

La Motorisa Txallenge de Cros d’Hivern 2018-2019 preveu arribar als 1.200 participants

Aquesta nova edició es durà a terme en quatre proves, repartides entre els mesos de desembre i gener

Aquest dilluns ha tingut lloc la presentació de la Motorisa Txallenge de Cros d’Hivern 2018-2019, que amb aquesta tercera edició es consolida en el calendari d’aquestes proves d’hivern i ho fa amb l’objectiu de superar els 1.000 participants de l’edició anterior i arribar als 1.200.

Aquesta tercera edició del txallenge de cros es durà a terme en quatre proves:

-Diumenge, dia 2 de desembre de 2018, es celebrarà el primer cros de les illes Malgrats, Calvià.

-Diumenge, dia 23 de desembre de 2018, es durà a terme al segon cros en el circuit Ciutat de Palma de la UIB.

-Diumenge, dia 27 de gener de 2019, s’organitza el tercer cros a Torre d’en Pau , Palma.

-Diumenge, dia 17 de febrer de 2019, el darrer cros se celebrarà en el circuit Campus Saludable de la UIB, Palma.

Com a les edicions anteriors, la txallenge està oberta a totes les categories categories tant femenines com masculines: iniciació, benjamí, aleví, infantil, cadet, juvenil, junior, prome- sa, absolut i veterans.

A l’acte hi ha assistit el gerent de Motorisa, Bernat Bauzà; el president de la Federació Balear d’Atletisme, Biel Gili; Josema Ballesteros, president del Club d’Atletisme Amistat i Pedro Oliver, Project Manager a GestionProyectos.com.

En el decurs de l’acte de presentació els assistents han destacat el fet d’arribar a la terce- ra edició de la prova. “Pensam que amb la tercera edició aquesta txallenge està consoli- dada, fet que sovint és la cosa més difícil”, ha apuntat Bernat Bauçà qui, en aquest sentit, ha afegit que “a vegades arrencar és el més fàcil, la cosa més difícil és continuar i conso- lidar un projecte però quan veus que té èxit i que hi ha resposta dels esportistes, t’animes a continuar”. El gerent de Motorisa ha destacat així mateix que aquesta txallenge és una mostra més del compromís de l’empresa amb l’esport illenc en la línia de les col·labora- cions amb el Pamla Futsal, l’Iberojet Palma de bàsquet o els diferents patrocinis a equips d’esport base d’arreu de les Illes.

Les inscripcions s’han de formalitzar a www.elitechip.net

Des de la Federació Balear d’Atletisme, Biel Gili, ha destacat “la importància de la col·la- boració entre empreses i clubs per a organitzar curses com la Motorisa Txallenge perquè a vegades les federacions no podem arribar per tot i aquestes proves fan que augmenti el ventall de curses que responen a una demanda real perquè l’atletisme és un esport de moda i que va creixent com ho demostra el fet que a l’hivern hi ha pràcticament un cros per setmana”.

Pedro Oliver ha apuntat que de mica en mica augmenta la participació en els cros perquè “es van animant atletes de primer nivell i també els populars”. “Si en edicions anteriors hem arribat als 1.000 participants, enguany esperam superar-ho i arribar als 1.200”, ha afegit.

Per la seva banda Josema Ballesteros ha destacat que amb curses com les que proposa la Motorisa Txallenge, “obrim la possibilitat que tant atletes federats com populars puguin provar el cros” a l’hora que ha ressaltat que les “arrels” de les proves que s’inclouen en la txallenge com per exemple la Ciutat de Palma que arriba a l’onzena edició o la de Torre d’en Pau. Les inscripcions s’han de formalitzar a www.elitechip.net

La Motorisa Txallenge de Cros d’Hivern 2018-2019 preveu arribar als 1.200 participants
1.8 (35%) 4 vot[s]
>
Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *