Connect with us

Actualitat

61 establiments de Cala Millor comptaran amb la distinció SICTED

Aquest reconeixement de qualitat acredita que els negocis compleixen amb tots els requisits establerts pels gestors del Sistema Integral de Qualitat Turística Espanyola en Destinacions

Enguany seran 61 els establiments de la destinació de Cala Millor que tendran la distinció SICTED. Un reconeixement de qualitat que acredita que els negocis compleixen amb tots els requisits establerts pels gestors del Sistema Integral de Qualitat Turística Espanyola en Destinacions.

El SICTED (Sistema Integral de Calidad Turística Española en Destinos) és un projecte de millora de la qualitat de les destinacions turístiques promogut per l’Institut de Turisme d’Espanya, TurEspaña i la Federació de Municipis i Províncies (FEMP), que treballa amb empreses i serveis turístics, de fins a 30 oficis diferents, amb l’objectiu final de millorar l’experiència i satisfacció del turista. Això suposa que una destinació amb un percentatge alt d’establiments distingits pot oferir-se com una destinació de qualitat, tot millorant així la seva competitivitat en el mercat.

Encara que Sant Llorenç i Son Servera duguin conjuntament les meses de qualitat i gestió en general, cada un són municipis adherits al SICTED de manera individual.

Aquesta va ser una de les conclusions de la segona Mesa de Qualitat Turística (SICTED) celebrada el passat divendres. Una reunió en la qual també es tractaren diferents temes per conèixer les impressions de turistes, comerços i empreses de la destinació turística Cala Millor, i que han permès extreure’n unes valoracions molt positives.

Són tendència

© 2022 defrancdigital.com