Connect with us

Actualitat

Desarticulat un punt de venda de droga a Maria de la Salut

Es va intervenir una plantació exterior amb 80 plantes i un total de sis quilos de marihuana llesta per a la venda i consum

La Policia Nacional ha desarticulat un punt de venda de drogues a Maria de la Salut que, precisament, era un dels objectius que tenien els detinguts per l’assalt a mà armada perpetrat fa dies en aquest municipi.

Segons ha informat el cos en un comunicat, dilluns passat, la Policia Nacional juntament amb la Policia Local, va realitzar un registre en una possessió en la qual, segons informacions prèvies, es tenia coneixement que en la mateixa s’emmagatzemava una considerable quantitat de marihuana llesta per a la seva venda i consum. A més, aquest habitatge va ser un dels objectius del “perillós grup” de delinqüents que va assaltar a mà armada el passat dia 12 de maig una altra plantació a Maria de la Salut.

En el registre domiciliari es va intervenir una plantació exterior amb 80 plantes i un total de sis quilos de marihuana llesta per a venda i consum, sent detingut el responsable.
Aquesta operació es desenvolupa dins del marc dels diferents grups criminals que mantenen una gran quantitat de punts de venda a Palma, els quals s’assorteixen de grans productors i distribuïdors de marihuana assentats a Mallorca i en la Península.

Són tendència