Connect with us

Actualitat

La Fira de formació professional de la Comarca de Manacor rep a 1.000 alumnes a punt de triar el seu futur

En una gran varietat d’estants els alumnes de la comarca han pogut rebre informació de les diverses opcions de formació professional

Els centres educatius de la comarca de Manacor han participat en la fira de formació professional per promocionar els cicles formatius que s’hi ofereixen. Han presentat un espai d’informació, d’orientació i assessorament per tal d’ajudar a decidir als joves que es troben en moment de transició educativa o professional, per tal de donar una visió diferent i atractiva d’aquests estudis. Prop de 1.000 estudiants de tota la comarca han visitat la fira.

Catalina Riera, regidora d’Educació de Manacor, ha volgut agrair als Instituts manacorins la feina feta i ha agraït la seva participació en actes com aquest  què “fan visible la feinada que fan els professionals dels tres instituts de Manacor i els de tota la comarca que lluiten per oferir més i millors estudis de la formació professional”.

Els estudiants que han passat per la fira de Formació Professional han pogut experimentar en primera persona les possibilitats de futur que els ofereixen els tres nivells de la formació professional: FP bàsica, de grau mitjà i superior

Tots els assistents han vist els estudis de les diferents famílies professionals que han participat a la fira: activitats físiques i esportives, administració i gestió, jardineria i floristeria, comerç i màrqueting, electricitat i electrònica, cuina i gastronomia, informàtica i comunicacions, cures auxiliar d’infermeria, atenció sociosanitària, i transport i manteniment de vehicles, tot visitant els diferents estands dels cicles formatius de formació professional bàsica i de formació professional de grau mitjà i superior a l’IES Manacor.

Els estudiants que han passat per la fira de Formació Professional han pogut experimentar en primera persona les possibilitats de futur que els ofereixen els tres nivells de la formació professional: FP bàsica, de grau mitjà i superior.

Tota aquesta fira s’ha dut a terme gràcies a la col·laboració de tots els Instituts de la Comarca i dels Ajuntaments del Llevant, des de Manacor, a Felanitx, Capdepera, Artà, Santanyí, o Sant Llorenç.

 

Són tendència