Connect with us

Esports

Cop de mà econòmic a Capdepera perquè pugui acabar la pista d’atletisme

La Conselleria d’Esports anticiparà els 100.000 euros d’ajuda

El Consell de Govern ha autoritzat la Conselleria de Cultura, Participació i Esports a concedir una subvenció directa, per un import de 100.000 €, i a fer-ne el pagament anticipat a l’Ajuntament de Capdepera per contribuir al finançament de la renovació de la pista d’atletisme del municipi.

La pista d’atletisme de Capdepera forma part del conjunt de les instal·lacions esportives que formen el Complex Esportiu Municipal Es Figueral. El projecte de l’actual pista d’atletisme va ser redactat l’abril de 1997. És una pista de 400 m de corda i 6 carrers, amb paviment sintètic prefabricat de color vermell. Es tracta d’un paviment de 12 mm de gruixa de base de goma polisoprènica, càrrega minerals, estabilitzants i pigmentació.

Actualment, la pista presenta un considerable deteriorament en el paviment a causa de l’ús durant més de 20 anys i també per l’envelliment natural a causa de l’acció dels raigs UVA.

L’Ajuntament de Capdepera ha duit a terme el projecte bàsic i d’execució per a la renovació del paviment de la pista d’atletisme de la zona esportiva municipal d’Es Figueral de Capdepera.

Valora aquest article
>
Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *