Connect with us

Esports

L’usdefruit que tenia l’Ajuntament sobre l’hipòdrom de Manacor es va extingir l’any 2014

Aquest fet bloqueja temporalment les inversions previstes en el conveni que es va signar el mes de juny entre el Consistori i l’Institut de l’Esport Hípic

L’Ajuntament de Manacor ha detectat, arran de la petició feta per una particular, que l’usdefruit que tenia el Consistori sobre el recinte i que el 2011 va cedir al Consell de Mallorca es va extingir l’any 2014. Aquest fet bloqueja temporalment les inversions previstes en el conveni que es va signar el mes de juny entre l’Ajuntament i l’Institut d’Esport Hípic amb l’objectiu de poder modernitzar les instal.lacions. “És evident que no es pot invertir en una instal·lació que no sigui pública sense el consentiment de la resta de propietaris, però estam convençuts que entre tots els que estimam el trot i el món del cavall podem millorar l’hipòdrom que estimam tots els manacorins i manacorines”, ha dit la batlessa de Manacor, Catalina Riera.

L’ajuntament té en aquests moments 242 títols de propietat dels 600 que existeixen i que corresponien a antics socis de la Sociedad de carreras de trote de Manacor, que va desaparèixer l’any 1983 per un deute amb l’Estat. A partir d’aquell moment l’Ajuntament va obtenir l’usdefruit de les instal·lacions, que va caducar l’any 2014. De les 600 participacions de l’antiga Sociedad de carreras de trote de Manacor, 358 pertanyen a particulars. L’Ajuntament de Manacor ha anunciat que té previst celebrar en els pròxims dies una reunió  amb tots els propietaris d’aquestes 358 participacions per tal d’obtenir el quòrum necessari per poder acometre inversions municipals a l’hipòdrom de Manacor.

L’ampliació del conveni signat el mes de juny entre l’Institut de l’Esport Hípic i l’Ajuntament de Manacor tenia per objectiu modernitzar les instal·lacions de l’hipòdrom manacorí, preveia millorar la climatització de la cafeteria, la zona de les tribunes cobertes i el manteniment de la pista, entre moltes altres actuacions. Tot això de moment ha quedat aturat.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *