Connect with us

Actualitat

El Govern destinarà 1,5 milions en ajuts per reparar danys i pèrdues a les empreses del Llevant

Armengol ha fet aquest anunci en el decurs d’una visita als comerços i negocis de Sant Llorenç

Fins al 14 de novembre, data límit per a la sol·licitud de les subvencions, un total de 116 empreses s’han acollit als ajuts de fins a 100.000 euros fixats en l’Ordre conjunta de les conselleries d’Innovació i Turisme, i de Treball, Comerç i Indústria, publicada en el BOIB del 20 d’octubre.

Dels 2,6 milions d’euros de la primera convocatòria, ja s’han adjudicat 1.631.257 milions i 50 empreses hauran rebut l’abonament en les darreres dues setmanes. La quantitat abonada ha cobert el 78,1% de la valoració dels danys i les pèrdues reclamades per les empreses.

De les 116 empreses que han sol·licitat els ajuts, 14 són empreses industrials i 102 pertanyen a l’àmbit de comerç, restauració i hostaleria i altres establiments. Totes les empreses industrials ja ha rebut el pagament de la subvenció amb imports que arriben a un màxim de 100.000 euros. Aquesta quantitat ha suposat cobrir el 83,9% de l’import dels danys sol·licitats per les empreses.

La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha fet aquest anunci acompanyada del batle de Sant Llorenç, Mateu Puigrós, i del conseller de Treball, Comerç i Indústria, Iago Negueruela, en el decurs d’una visita als comerços i negocis de Sant Llorenç, on ha pogut conèixer de primera mà l’evolució de les tasques de recuperació de les empreses i indústries de la zona.

Armengol ha manifestat que s’amplien els ajuts “per cobrir tots els danys patits per les empreses i ajudar en tot lo possible perquè el Llevant i Sant Llorenç tornin a la normalitat: per a això és vital que els comerços i les empreses locals puguin reprendre la seva activitat, fent que tot funcioni”. “Encara queda molt per fer però entre tots, ciutadans i institucions, estam aconseguint que poc a poc el Llevant se recuperi”, ha afegit.

Armengol ha manifestat que s’amplien els ajuts “per cobrir tots els danys patits per les empreses i ajudar en tot lo possible perquè el Llevant i Sant Llorenç tornin a la normalitat

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència