Connect with us

Agenda

A Porto Cristo: Música i teatre s’uneixen per oferir-vos ‘Un món de sons’

Aquest divendres, dia 23, a partir de les 18 hores al Centre de Cultura

Na Robertina viatja per tot el món cercant la cançó que cura els mals d’amor. En aquest viatge coneixem personatges que ens conten històries fantàstiques i sentim sons que ens transporten a cultures llunyanes dels cinc continents.

La música, interpretada amb instruments tradicionals de les diferents parts del món, ens fa sentir sons de l’Àfrica, a través del tambor djembé, el krin i la sansa; d’Oceania, amb el didjeridú; de l’Àsia, amb la flauta shakuhachi, el tambor ko-tsuzumi i el gong; d’Amèrica, amb els cascavells, el tambor i la flauta pinquillo i d’Europa, amb la veu i el clarinet.

El recull dels cinc contes de cada continent té l’objectiu de contribuir a transmetre la cultura popular pròpia dels pobles de la terra i a reconèixer trets i valors que són comuns a tothom.

Cinc contes de cinc continents per ser viscuts i contats, per això, els infants ballen, canten, participen amb efectes sonors i formen part de l’acció dramàtica.

Contes que es representen: Àfrica: Kitete, el fill de Shindo Oceania: La rana Tiddalick Àsia: Les sandàlies màgiques Amèrica: El nin i els llops Europa: La dona d’aigua

Valora aquest article
Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *